facebook profiel

TROUW & GEBOORTENKAARTEN

Trouwkaart Eric & Eline

TROUW & GEBOORTENKAARTEN

VOORBEELDEN

VOORBEELDEN


Een geboortekaart of trouwkaart is heel speciaal. Jullie willen je gasten op een leuke en persoonlijke manier het mooie nieuws vertellen. Of jullie nu zelf al ideeën hebben of dat alles nog openstaat, ik help jullie graag de ideale kaart te ontwerpen. Samen bespreken we wat jullie wensen zijn zodat ik een origineel en uniek design voor jullie kan maken. Ik zal jullie helpen de juiste keuzes te maken en kan alles ontwerpen wat jullie willen. Omdat ik al ruim tien jaar grafisch vormgever ben voor particulieren en bedrijven, is niets te gek!
 
Op 7 september 2018 ben ik zelf getrouwd en heb ik mijn eigen trouwkaart ontworpen. Dit heeft mij zoveel inspiratie en plezier opgeleverd, dat ik graag andere mensen wil helpen met de perfecte trouwkaart. Naast trouwkaarten kan ik al het overige drukwerk voor jullie bruiloft regelen. Menukaarten, bedankkaartjes, posters, reserveringsbordjes en bewegwijzering, alles om jullie bruiloft tot een succes te maken!
 
Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we alle mogelijkheden. Daarna maak ik een digitale opzet en vervolgens een proefdruk. Uiteindelijk krijgen jullie de perfecte, gedrukte kaart. Aan de hand van jullie wensen bepaal ik vooraf de benodigde tijd voor het ontwerpen, drukklaar maken en eventueel ander drukwerk dat jullie willen laten uitvoeren. Mijn tarief is € 50,- per uur,  en drukkosten, met een minimale afname van drie ontwerpuren. 

Menk Design

Ewislaan 63 | 1852 GM | Heiiloo

Contact: robbert@menkdesign.nl | tel: 06 12 04 39 60

Contact: robbert@menkdesign.nl  

tel: 06 12 04 39 60

© Menk Design 2019