facebook profiel

TEDDY & BEER BEURS 2021

Visitekaartje 2021 DEF2
Visitekaartje 2021 DEF
Teddy en Beer Beurs
web 2

Patroon ontwerp voor meerdere producten zoals een tas, flyer en visitekaartje. Voor de beurs WE ARE PREGNANT wilde teddy en beer een patroon laten maken voor een tas. Illustraties waren er wel maar die waren niet geschikt om te laten drukken op een tas. De illustraties zijn daarom naar een out-line omgezet en daar heb ik een patroon van gemaakt. Dit patroon is gedrukt op een stoffen tas, flyer en visitekaartje speciaal voor de beurs.

  1. Patroon ontwerp voor meerdere producten zoals een tas, flyer en visitekaartje. Voor de beurs WE ARE PREGNANT wilde teddy en beer een patroon laten maken voor een tas. Illustraties waren er wel maar die waren niet geschik om te laten drukken op een tas. De illustraties zijn daarom naar een outline omgezet en daar heb ik een patroon van gemaakt. Dit patroon is gedrukt op een stoffe tas, flyer en visitekaartje speciaal voor de beurs.

Patroon ontwerp voor meerdere producten zoals een tas, flyer en visitekaartje. Voor de beurs WE ARE PREGNANT wilde teddy en beer een patroon laten maken voor een tas. Illustraties waren er wel maar die waren niet geschik om te laten drukken op een tas. De illustraties zijn daarom naar een outline omgezet en daar heb ik een patroon van gemaakt. Dit patroon is gedrukt op een stoffe tas, flyer en visitekaartje speciaal voor de beurs.

Menk Design

Ewislaan 63 | 1852 GM | Heiiloo

Contact: robbert@menkdesign.nl | tel: 06 12 04 39 60

Contact: robbert@menkdesign.nl  

tel: 06 12 04 39 60

© Menk Design 2019